Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u de veelgestelde vragen. Al staat uw vraag hier niet bij kunt u contact opnemen met ons via de contact pagina.

Al onze computer monteurs zijn vriendelijk, ervaren en gespecialiseerd in Windows besturingssystemen. Wij hebben het volste vertrouwen in de deskundigheid van onze monteurs en geven u daarom 2 maanden garantie op onze diensten en reparaties.

Betaling vindt achteraf plaats na goedkeuring van de klant. De betaling op locatie of op kantoor kan worden voldaan via een mobiel pinapparaat of met contant geld.

Vaak kan een reparatie dezelfde of de volgende dag worden uitgevoerd. Als dit niet het geval is, wordt dit vooraf met de klant overlegt.

In Alkmaar en omgeving worden er geen kosten in rekening gebracht bij een bezoek aan huis. Ook worden er in deze regio geen onderzoekkosten in rekening gebracht, de monteur zal dus vrijblijvende een diagnose stellen. Buiten deze regio worden de kosten bij een bezoek aan huis vooraf overlegt.

Pc Alkmaar verleent haar diensten ook in de avond en in het weekend. Bekijk de openingstijden voor meer informatie.

Allereerst zult u het programma ‘teamviewer’ moeten installeren. Hiermee kunnen wij op uw computer (uiteraard met uw toestemming, en u kunt alle handelingen volgen, en op elk gewenst moment de verbinding verbreken). Zo kunt u precies zien hoelang wij er mee bezig zijn, en bent u verzekerd van een goede prijs